Wimperextensions laten zetten bij Beauty by Lvb

Wimperextensions laten zetten bij Beauty by Lvb

Wimperextensions laten zetten is een delicate procedure die grote precisie, expertise en kennis vereist. Daarom is het altijd verstandig om dit te laten doen door een vertrouwde en zeer ervaren wimperstylist.
Voordat wimperextensions worden aangebracht, zijn er een aantal stappen die moeten worden uitgevoerd. Als de wimpers niet gekruld zijn, of in een slechte vorm verkeren, dan moeten ze goed verzorgd worden. Totdat en tenzij de natuurlijke wimpers in goede conditie zijn, kunnen wimperextensions geen goed resultaat opleveren.

Vind je dat je wimpers te klein zijn? Heb je het gevoel dat je er mooier uit zou zien als je wimpers langer waren? Zo ja, dan kun je het beste wimperextensions laten zetten bij een schoonheidssalon in Babberich. Een wimperextension van Beauty by LVB is als magie en geeft vrijwel direct resultaat. Het proces houdt in dat je je natuurlijke wimpers met een extension bedekt om vervolgens een verlenging van je eigen natuurlijke wimpers te creëren wat een natuurlijke uitstraling geeft.

Welke wimperextensions kunnen wij zetten?

Wimperextensions werken eigenlijk net als gewone haar extensions. Er worden kleine, meestal synthetische haartjes op je eigen wimpers geplakt met een speciale lijm. Deze haartjes kunnen variëren in kleur, dikte en lengte.

Wij kunnen de volgende wimperextensions aanbrengen:

One by One (ook bekend als Classic Wimpers):
Dit is de meest traditionele vorm van wimperextensions. Bij deze methode wordt één individuele kunstwimper op één natuurlijke wimper aangebracht. Het resultaat is een subtiele, natuurlijke look die de natuurlijke wimperlijn verlengt en verdikt zonder een dramatische look te creëren.

Volume Wimpers:
Volume wimpers zijn een modernere benadering van wimperextensions, waarbij meerdere dunne kunstwimpers (vaak tussen de 2 en 6) op één natuurlijke wimper worden aangebracht. Dit zorgt voor een vollere en meer glamoureuze uitstraling dan de klassieke methode. Volume wimpers zijn ideaal voor degenen met dunne of weinig natuurlijke wimpers en graag het aantal wimperhaartjes willen vermeerderen.

3D-10D Wimpers:
Deze term verwijst naar het aantal kunstwimpers dat op één natuurlijke wimper wordt aangebracht. Bij 3D-10D wimpers worden tussen de 3 en 10 kunstwimpers op elke natuurlijke wimper geplaatst, wat resulteert in een zeer volle, glamoureuze uitstraling. Deze techniek vereist geavanceerde vaardigheden van de wimperstylist en wordt vaak gevraagd door mensen die een opvallende look willen.

Hybrid Wimpers:
Hybrid wimpers combineren de klassieke one by one techniek met de volume techniek. Dit betekent dat zowel enkele individuele kunstwimpers als meerdere dunne wimpers worden gebruikt om een meer gelaagde, vollere look te creëren. Hybrid wimpers bieden een compromis tussen de natuurlijke uitstraling van klassieke wimpers en de volle, dramatische uitstraling van volume wimpers.

Ultra Soft Cashmere Wimpers:
Ultra Soft Cashmere Wimpers zijn een type kunstwimper gemaakt van een bijzonder zacht en licht materiaal, meestal zijde of nerts. Deze wimpers voelen luxueus en comfortabel aan op de ogen en bieden een natuurlijke uitstraling. Ze zijn ideaal voor mensen met gevoelige ogen of die op zoek zijn naar een lichte, zachte textuur.

Elk van deze wimperextensiontechnieken heeft zijn eigen unieke voordelen en kan worden aangepast aan de voorkeuren en behoeften van de klant. Vraag jouw wimperstylist om te helpen bepalen welke stijl het beste past bij jouw natuurlijke wimpers en gewenste uitstraling.

Wimperextensions laten zetten door schoonheidssalon beauty by lvb in babberich.

Hoe worden wimperextensions gezet?

Met behulp van een fijn pincet wordt de rand van een nepwimper in een hechtmiddel gedoopt en vervolgens op een natuurlijke wimper aangebracht. De nepwimper wordt één millimeter over de wimperaanzet van je natuurlijke wimper bevestigd. Voor het beste resultaat moeten de wimpers onafhankelijk van elkaar worden bevestigd. Het hele proces duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van hoe dicht je je wimpers wilt hebben.

Voordelen van wimperextensions

Verlenging en volume
Wimperextensions voegen lengte en volume toe aan je natuurlijke wimpers, waardoor je een vollere en meer uitgesproken oogopslag krijgt.

Langdurig resultaat
In tegenstelling tot mascara of nepwimpers kunnen wimperextensions tot wel 4 weken meegaan, afhankelijk van de verzorging en het type extensions.

Tijdbesparend
Met wimperextensions hoef je geen tijd meer te besteden aan het aanbrengen van mascara of het krullen van je wimpers. Zodra je opstaat zie je er al fris en verzorgd uit!

Waterbestendig
Wimperextensions zijn bestand tegen water, zweet en tranen. Zo hoef je je geen zorgen hoeft te maken over uitgelopen mascara tijdens activiteiten zoals zwemmen, sporten of regenachtig weer.

Natuurlijke uitstraling
Hoogwaardige wimperextensions zien er natuurlijk uit. Ze voelen licht aan en irriteren de ogen niet.

Make-up wordt optioneel
Met wimperextensions heb je vaak geen oogmake-up meer nodig, waardoor je huid de kans krijgt om te ademen en je ochtendroutine wordt vereenvoudigd.

Boost van zelfvertrouwen
Hartstikke belangrijk natuurlijk: Je zelfvertrouwen krijgt een boost met mooie, volle wimpers. Ze helpen je om je elke dag weer op je best te doen voelen.

Kortom, wimperextensions zijn een fantastische manier om je ogen te accentueren en je natuurlijke schoonheid te benadrukken, met langdurige resultaten en minimale inspanning.
Een van de voordelen van naar een schoonheidssalon gaan voor wimperextensions is dat je vlekkeloze resultaten krijgt. De extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en tinten. De wimperstylist zal je helpen om wimpers te kiezen die lijken op de wimpers die je nu hebt.

Wimperextensions laten zetten door een professional

Wimperextensions die door professionels worden gedaan zijn uitzonderlijk comfortabel. Het grote voordeel van extensions is dat ze meestal maanden meegaan, afhankelijk van het type wimpers dat je krijgt en hoe goed je stylist ze aanbrengt.

Zoals eerder aangegeven vereist het aanbrengen van wimperextensions veel aandacht, precisie en zorgvuldigheid. Daarom is het belangrijk om te vertrouwen op een professional met jarenlange ervaring, die beschikt over de juiste en nieuwste training en uitgebreide kennis. Een vakkundige wimperstylist neemt alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen en gebruikt uitsluitend ontsmette gereedschappen en kwaliteitsproducten.

Bezoek schoonheidssalon Beauty by Lvb in Babberich

Onze filosofie is: wij willen dat je verliefd wordt op jezelf! De professionele service van Beauty By Lvb helpt vrouwen zich mooi te voelen. Telkens als je in de spiegel kijkt, word je herinnerd aan het mooie resultaat.
Onze schoonheidssalon geeft voorrang aan de tevredenheid van onze klanten door middel van diensten van hoge kwaliteit en een ontspannen sfeer die je helpt je innerlijke schoonheid nieuwe kracht te geven.
We nemen de tijd en luisteren naar wat JIJ wilt om er zeker van te zijn dat we de best passende look leveren, specifiek voor jou!

Beauty By Lvb is een vertrouwde wimperstudio in Babberich. Hier kom je in contact met enkele van de meest ervaren en deskundige wimperstylisten in de omgeving.

Ontdek zelf de impact van prachtige wimperextensions laten zetten en laat ons jouw natuurlijke schoonheid accentueren. Bezoek vandaag nog bij schoonheidssalon Beauty by Lvb in Babberich en ervaar de transformatie waar je altijd al van gedroomd hebt. Maak een afspraak en zie het verschil dat ik voor jou kan maken!

Contact

Reserveer een behandeling of neem contact op voor meer informatie.
We staan u graag te woord. U kunt eventueel ook het contactformulier gebruiken.

Telefonisch

06-40700725

Per e-mail

info@beautybylvb.nl

Heeft u een afspraak, maar kunt u onverhoopt niet, dan verzoeken wij u minimaal 24 uur van tevoren te annuleren